Vores historie

Den japanske bager Shunsuke Takaki kom til København i 1959, hvor han forelskede sig i dansk mentalitet og bagekunst. I 1962 begyndte han som den første i Japan at fremstille brød, kager og wienerbrød efter originale danske opskrifter. Lige siden har Andersen Bakery været tro mod dansk bagertradition, men udviklet håndværket og forfinet opskrifterne med vanlig japansk flid og øje for præcision.

Vores filosofi

Vores filosofi er at “leve sundt”.

Vi har i mange år informeret vore kunder om sunde madvaner.
Vi har introduceret en bred vifte af sunde brød, såsom fuldkornsbrød, rugbrød etc. I Japan har vi en produktlinie uden æg eller mejeriprodukter, der hedder Sukoyaka der betyder sund, og Raku-raku linien (let) til personer der har behov for et alternativ til almindeligt brød.

Andersen Bakerys chefbager og konditormester Niclas, har deltaget på konditor landsholdet siden 2009, og er dommer for bagerlandsholdet. Alt laves ud fra egne opskrifter.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.