Vores filosofi er at “leve sundt”.
Vi har i mange år informeret vore kunder om sunde madvaner.
Vi har introduceret en bred vifte af sunde brød, såsom fuldkornsbrød, rugbrød etc. I Japan har vi en produktlinie uden æg eller mejeriprodukter, der hedder Sukoyaka der betyder sund, og Raku-raku linien (let) til personer der har behov for et alternativ til almindeligt brød.
Vi bager økologiske håndværksbrød af udvalgte økologiske råvarer.
Andersen Bakerys chefbager og konditormester Niclas, har deltaget på konditor landsholdet siden 2009, og er dommer for bagerlandsholdet. Alt laves ud fra egne opskrifter.
Vores filosofi er at “leve sundt”.
Vi har i mange år informeret vore kunder om sunde madvaner.
Vi har introduceret en bred vifte af sunde brød, såsom fuldkornsbrød, rugbrød etc. I Japan har vi en produktlinie uden æg eller mejeriprodukter, der hedder Sukoyaka der betyder sund, og Raku-raku linien (let) til personer der har behov for et alternativ til almindeligt brød.
Vi bestræber os dagligt på at mindske madspild. I Japan forsker vi i at omdanne madspild til biobrændsel.
Andersen Group Quality System (AQS) garanterer for kvaliteten af ingredienser, produkter og den enkelte råvares sporbarhed.
© ANDERSEN BAKERY EU – 2024