Vores profil
Vores filosofi er at “leve sundt”.
Vi har i mange år informeret vore kunder om sunde madvaner.
Vi har introduceret en bred vifte af sunde brød, såsom fuldkornsbrød, rugbrød etc. I Japan har vi en produktlinie uden æg eller mejeriprodukter, der hedder Sukoyaka der betyder sund, og Raku-raku linien (let) til personer der har behov for et alternativ til almindeligt brød.
økologisk håndværksbager
Vi bager økologiske håndværksbrød af udvalgte økologiske råvarer.
godt håndværk
Andersen Bakerys chefbager og konditormester Niclas, har deltaget på konditor landsholdet siden 2009, og er dommer for bagerlandsholdet. Alt laves ud fra egne opskrifter.
Danske - Japanske bagertraditioner
Filosofi
Vores filosofi er at “leve sundt”.
Vi har i mange år informeret vore kunder om sunde madvaner.
Vi har introduceret en bred vifte af sunde brød, såsom fuldkornsbrød, rugbrød etc. I Japan har vi en produktlinie uden æg eller mejeriprodukter, der hedder Sukoyaka der betyder sund, og Raku-raku linien (let) til personer der har behov for et alternativ til almindeligt brød.
Madspild
Vi bestræber os dagligt på at mindske madspild. I Japan forsker vi i at omdanne madspild til biobrændsel.
Kvalitet
Andersen Group Quality System (AQS) garanterer for kvaliteten af ingredienser, produkter og den enkelte råvares sporbarhed.